Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

- 17%
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Egholm Bosch

Original price was: 25.999,00 kr..Current price is: 21.499,00 kr..

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
760 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 21.499 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 760 kr. Samlede kreditomk. 1.290 kr. Samlet tilbagebetaling 22.789 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Egholm er med sin lette aluminiumsramme og behagelige geometri en cykel, der er let at hoppe op på og let at køre på. Med dens lave indstigning og høje styr sidder du oprejst og undgår dermed at belaste dine arme og ryg for meget, når du cykler. Kablerne er smukt integreret i stellet, hvilket giver cyklen et stilfuldt udseende og beskytter dem også mod skidt og støv. Dette forlænger deres levetid og holdbarhed. Musklerne i Egholm leveres af det velkendte og velkørende mærke Bosch. Den stærke og robuste centermotor Active Line giver en god balance i cyklen og giver en cykeloplevelse, som kommer tæt på at køre på en almindelig cykel. Batteriet er ligeledes fra Bosch og på 400 watt, hvilket giver mulighed for gode, lange ture. Designet med 7 indvendige gear fra Shimano og udstyret med en fodbremse og en hydraulisk skivebremse foran for optimal bremseeffekt giver denne elcykel dig den nødvendige kontrol til at stoppe sikkert op i alle vejrtyper. Udover de gode køreegenskaber får du et væld af lækkert udstyr med i købet. Den leveres som standard med en forsikringsgodkendt lås, bagagebærer med AVS, lys, skærme, støtteben og en fastmonteret kurv.

Beskrivelse

City elcykel med Bosch ActiveLine centermotor, 400 watt batteri, 7 indvendige gear fra Shimano og en kombination af fodbremse og hydraulisk skivebremse foran.

Yderligere information

Mærke

Størrelse

S, M, L

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Motorplacering

CENTERMOTOR

Farvevælger

brown

Køn

Herre

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.