Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Falster Egoing

16.499,00 kr.

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
583 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.499 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 583 kr. Samlede kreditomk. 990 kr. Samlet tilbagebetaling 17.489 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Falster er udstyret med en kraftig Egoing frontmotor på 250 watt og et stort 418 watt batteri under bagagebæreren. Cyklen kan styre de 5 hjælpeniveauer og walk-assist via LCD-displayet. Stellet er fremstillet af let aluminium og er med den lave indstigning super nemt at stige på. For at tilføje et stilfuldt og elegant touch er kablerne ført indeni stellet. Det ser ikke kun flot ud, det beskytter også kablerne mod snavs og grus, hvilket betyder, at de holder længere. Med aluminiums bagagebærer med AVS både foran og bagved er du sikret masser af opbevaringsmuligheder og kompatibilitet med de populære tasker og kurve fra Atran Velo. Selvfølgelig er den forsikringsgodkendte lås inkluderet og lys skal du heller ikke tænke på, da det er integreret med cyklen, og strømmen leveres fra elcykelbatteriet.

Beskrivelse

Smart elcykel med lav indstigning, Egoing frontmotor, 418 watt batteri, 7 indvendige gear fra Shimano og en kombination af fodbremse og fælgbremse.

Yderligere information

Mærke

Størrelse

M, L

Batteriplacering

På bagagebærer

Motorplacering

FORHJULSMOTOR

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Grey

Køn

Dame

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.