Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Læsø Koppla Light

17.499,00 kr.

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
619 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 17.499 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 619 kr. Samlede kreditomk. 1.050 kr. Samlet tilbagebetaling 18.549 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Læsø er en populær elcykel og en rigtig klassiker. Den har en kraftig Egoing frontmotor på 250 watt. Og med et 418 watt batteri placeret under bagagebæreren kan du tage gode lange ture. Du kan nemt styre cyklens fem hjælpeniveauer og walk-assist ved hjælp af det brugervenlige LCD-display. Stellet er fremstillet af let aluminium og er med sin lave indstigning super nemt at stige på. For at tilføje et stilfuldt og elegant touch er kablerne ført indeni stellet. Det ser ikke kun flot ud, det beskytter også kablerne mod snavs og grus, hvilket betyder, at de holder længere. Cyklen er også udstyret med lygter, en forsikringsgodkendt lås og bagagebærere for- og bagpå. De praktiske bagagebærere har AVS-beslag, hvor du kan fastgøre kurve eller tasker fra Atran Velo. Denne model af Læsø er udstyret med det smarte Koppla Light-system giver dig en række funktioner, som du kan styre via en app på din mobiltelefon. Du kan for eksempel se batteristatus, beskytte batteriet mod tyveri og endda dele din cykel med andre.

Beskrivelse

En elcykel bestseller fra Kildemoes med Egoing frontmotor, 418 watt batteri, Koppla light, 7 Shimano gear og en kombination af fodbremse og hydraulisk skivebremse. Leveres uden cykelkurv.

Yderligere information

Mærke

Størrelse

S, M, L

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Black

Motorplacering

FORHJULSMOTOR

Køn

Dame

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.