Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Lilleø Egoing

16.799,00 kr.

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
594 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.799 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 594 kr. Samlede kreditomk. 1.008 kr. Samlet tilbagebetaling 17.807 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Lilleø er designet til dig, der ikke er så høj. Med sine 26″ hjul og lille aluminiumsstel kan man passe den fra omkring 150 cm og få en fantastisk cykeloplevelse med masser af power og god komfort. Du vil uden tvivl få lyst til at tage længere ture end nogensinde før. Elcyklen er udstyret med en 250 watt Egoing forhjulsmotor, der giver dig den ekstra kraft, du har brug for. Sammen med det kraftige 418 watt batteri kan du nemt cykle mange kilometer uden at bekymre dig. Designet med lav indstigning og højt styr giver let påstigning og en afslappet kørerstilling. Kablerne på Lilleø er skjult indeni stellet, hvilket giver cyklen et stilfuldt udseende og beskytter kablerne mod snavs og grus. Det er alle de små detaljer, der gør hele forskellen. Når det kommer til komponenter, er Lilleø også i topklasse. De store dæk er stødabsorberende og tager sig af eventuelle ujævnheder i terrænet og beskytter din ryg og overkrop. Og med et bredt udvalg af udstyr som kurv, forsikringsgodkendt lås, bagagebærer med AVS-beslag, lygter, skærme og støtteben, har du alt, hvad du behøver lige ved hånden.

Beskrivelse

Elcyklen som passer til den lille voksne, da den har 26″ hjul. Forhjulsmotor, 418 watt batteri, lav indsting, oprejst kørestilling, 7 gear fra Shimano, fod- og fælgbremse og fastmonteret forkurv.

Yderligere information

Mærke

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Grey

Motorplacering

FORHJULSMOTOR

Køn

Dame

Størrelse

M

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.