Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

- 33%
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Seattle Shimano

Original price was: 27.999,00 kr..Current price is: 18.799,00 kr..

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
665 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.799 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 665 kr. Samlede kreditomk. 1.128 kr. Samlet tilbagebetaling 19.927 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Seattle kunne være den helt rigtige pendlercykel til dig, der har langt på arbejde. Geometrien indbyder til en mere aerodynamisk kørestilling, så du kommer både hurtigere og lettere frem. Batteriet er ligesom kablerne elegant integreret i stellet. Det letter den daglige vedligeholdelse og øger holdbarheden. Fjederforgaflen og de hydrauliske skivebremser sørger for behagelig kørsel og sikker nedbremsning i al slags vejr. Med de udvendige gear får du optimal udnyttelse af hvert tråd i pedalerne, og i kombination med centermotoren får du en elcykel, der føles som en “almindelig” cykel. Selvom Seattle er en sporty elcykel, følger der masser af praktisk udstyr med, såsom forsikringsgodkendt lås, lys, skærme og et støtteben samt en justerbar frempind.

Beskrivelse

Sporty elcykel med Shimano Steps E5000 centermotor 40 Nm, stort integreret 418 watt batteri, 9 udvendige Shimano Cues gear og hydrauliske skivebremser.

Yderligere information

Mærke

Størrelse

M, L

Batteriplacering

I stellet

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Grey

Motorplacering

CENTERMOTOR

Køn

Dame

Cykeltype

Citybike elcykler

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.