Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Siø Egoing

17.499,00 kr.

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
619 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 17.499 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 619 kr. Samlede kreditomk. 1.050 kr. Samlet tilbagebetaling 18.549 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Siø er en traditionel udseende cykel med en stærk Egoing forhjulsmotor. Med forhjulsmotoren får du et godt kick, når du træder an, og den egner sig godt til byen med mange start og stop. Den lave indstigning på Siø gør det let at komme af og på cyklen, selv når den er fuldt lastet. Og lastes kan den. Med AVS-bagagebærere både for og bag kan du designe din egen “pakhest” med det store udvalg af klikbare og fleksible kurve, kasser og tasker fra Atran Velo. En anden detalje relateret til oppakning er, at du kan låse styrpositionen, så din cykel ikke vælter, når der er fuld last på den forreste bagagebærer. Med de mange muligheder for oppakning er det også vigtigt, at man både har gear og bremser til at kunne håndtere cyklen. Det indvendige gear fra Shimano har 7 trin og er bredt anerkendt for sit virke og lave behov for vedligeholdelse. Nedbremsningen foregår ved hjælp af en klassisk fodbremse og en hydraulisk skivebremse, begge giver sikker nedbremsning i al slags vejr. Kablerne føres indeni stellet. Det ser ikke kun flot ud, det beskytter også kablerne mod snavs og grus, hvilket betyder, at de holder længere. Selvfølgelig er den forsikringsgodkendte lås skærme og støtteben inkluderet. Lys skal du heller ikke tænke på, da det er integreret med cyklen, og strømmen leveres fra elcykelbatteriet.

Beskrivelse

Elcykel med Egoing frontmotor, 418 watt batteri, 7 indvendige gear fra Shimano og hydraulisk skivebremse foran i kombination med en traditionel fodbremse bagtil. Leveres uden cykelkurv.

Yderligere information

Mærke

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Green

Størrelse

M

Køn

Dame

Motorplacering

FORHJULSMOTOR

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.