Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

- 36%
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Strynø Shimano

Original price was: 21.999,00 kr..Current price is: 13.999,00 kr..

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
495 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 13.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 495 kr. Samlede kreditomk. 840 kr. Samlet tilbagebetaling 14.839 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Strynø er en elcykel, der kombinerer en klassisk herrecykel med moderne teknologi. Den er udstyret med en Shimano Steps E5000 centermotor, et 418 watt batteri, der gnidningsløst hjælper dig gennem landskabet. Stellet er lavet i aluminium og er designet med henblik på at holde din overkrop afslappet under cykelturen. Kablerne er ført indvendigt i stellet, hvilket ikke alene giver elcyklen et stilfuldt udseende, men også beskytter dem mod snavs og grus. Med Shimano Steps E5000 centermotoren får du en god og stabil støtte. Motoren er placeret centralt i stellet, hvilket giver en god og balanceret vægtfordeling og dermed fremragende køreegenskaber. Den regulerer sin kraft ud fra hvor meget kraft du lægger i pedalerne, og giver dig en naturlig og behagelig acceleration og hjælp under dine cykelture. Elcyklen er udstyret med et 418 watt batteri, hvilket giver dig en rækkevidde på op til ca. 140 km afhængigt af terrænet og brugen af motorens hjælpeniveauer. Motoren kan hjælpe dig op til en fart på 25 km/t og har desuden et SC-E6100 display og en walk-assist funktion. Strynø har 7 indvendige gear fra Shimano og en kombination af fodbremse og rullebremse, der sikrer god bremseeffekt og et minimum af vedligehold. Som standard er elcyklen også udstyret med justerbar frempind, forsikringsgodkendt lås, bagagebærer, lys, skærme og støtteben.

Beskrivelse

Klassisk elcykel med Shimano Steps E5000 centermotor, 418 watt batteri, 7 indvendige gear fra Shimano, fodbremse/rullebremse

Yderligere information

Mærke

Motorplacering

CENTERMOTOR

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

Klassiske elcykler, Citybike elcykler

Farvevælger

Green

Levering

3-5 dage

Køn

Herre

Størrelse

M

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.