Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Kategorier: ,

Ninebot by Segway Gokart PRO

15.999,00 kr.

Leveringstid: 2 dage
Delbetaling
566 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 566 kr. Samlede kreditomk. 960 kr. Samlet tilbagebetaling 16.959 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

 • Altid en vinder!
  Oplev den hurtigste måde at underholdning på med GoKart PRO opnået nye niveauer af ydeevne. Testet af en professionel gokart racer over 2 år og mere end 30.000 kilometer, blev denne elektriske gokart finjusteret på områder som styring og holdbarhed for at opnå maksimal ydeevne. Du vil nyde det største adrenalinsus med en maksimal hastighed på op til 40 km/t og en rækkevidde på op til 25 km.
 • Hjertet af fartmonsteret!
  Gør dig klar til at booste dit gokart eventyr med den elektriske motor, der genererer en maks. 4800 W effekt. Den tilpassede motor tilbyder ikke kun ubegrænset sjov, men giver også bemærkelsesværdig hurtig kontrol for større sikkerhed. Derudover bruger den alle de førsteklasses tekniske elementer, der har minimal intern modstand, reduceret varme og elektricitetstab for at give et hurtigt sving og hastighed.
 • Drift som en PRO
  Da de to-hjulede navmotorer er forbundet separat til hvert bagdæk, giver Segway-Ninebot-appen dig mulighed for at forprogrammere din drifting-oplevelse afhængigt af din egen stil eller forholdene på stedet. Derfor kan Drifting Assistant-systemet styre to motorer for at give forskellige effektydelser for hvert bagdæk, når det driver, og hjælper føreren med at justere drivdynamikken under alle omstændigheder. Således kan du drive på vejen som en professionel på ingen tid!
 • Specielle Drifting TPE-bagdæk
  De banebrydende TPE (Thermoplastic Elastomer)-bagdæk giver brugerne den mest spændende drifting-oplevelse nogensinde. Derudover gør den kontrollerbare bagende og hurtige kurver det lettere at vise drifting-teknikker frem som en professionel racer.
 • 4 Køretilstande
  Velegnet til begyndere og professionelle, alle kan nyde turen!- For begyndere tilbyder Safety Mode en hastighed på op til 8 km/t.- Regular Mode er perfekt for ryttere at vænne sig til GoKart PRO, med en tophastighed på 18 km/t.- Sport Mode, med en maksimal hastighed på 28 km/t, er fantastisk til mere erfarne ryttere.- Endelig er Race Mode den bedste for eksperterne på GoKart PRO, med en tophastighed på 40 km/t.
 • Immersive Engine Sounds Simulator (Bluetooth-højttaler)
  Alle de unikke funktioner i Gokart PRO giver dig mulighed for at føle dig som en professionel racer. Ninebot Gokart PRO kommer med indbyggede Bluetooth-højttalere til forskellige race-lyde, der kan vælges ved at bruge Segway-Ninebot-appen. Højttaleren kan også bruges som en selvstændig Bluetooth-højttaler til at afspille musik, mens du kører.
 • Tredobbelt anti-kollisionsbeskyttelse
  Segway-Ninebot GoKart PRO er designet til at give spændende ture og samtidig eliminere potentielle risici. Det er grunden til, at den forreste ende af Gokarten har tre lag TPE stødbeskyttelse for at øge rytterens sikkerhed.1. Indvendigt lag: Stålramme kan beskytte kroppen for at bevare sin form.2. Mellemlag: Højt polymermateriale kan absorbere energien fra kollisionspåvirkninger.3. Ydre lag: TPE forlæbe kan reducere skader under en kollision.
 • Sjovt for alle
  Ninebot Gokart PRO kommer med en justerbar ramme og rat, der passer til ryttere med forskellige højdeintervaller (mellem 130-190 cm). Rammen med høj styrke kan bære 100 kg maksimal nyttelast, og dens stærke modstand mod deformation modstår effektivt påvirkninger fra vejen.*Ryttere mellem 14-18 år kræver opsyn af en voksen.
 • Dobbelt kommunikationsteknologi
  Det to-kanals transmissionssystem bestående af kablet transmission koblet med Bluetooth vil garantere stabil kommunikation.
 • Auto Hold System
  Det automatiske holdesystem kan forhindre udskridning, når Gokart PRO er parkeret på en skråning.
 • Tag den med overalt og hver gang
  Takket være den kompakte struktur er Segway-Ninebot Gokart PRO sammenklappelig for at passe ind i de fleste køretøjers bagagerum, så du kan tage den med, hvorhen du vil hen.

Beskrivelse

Ninebot Gokart PRO
Rækkevidde op til 25 km
4 køretilstande med en maksimal hastighed på op til 40 km/t
Maksimal 4800 W effekt
1,02G Maks. Acceleration
Drifting assistent system
Bluetooth højttaler medfølger
Aftagelig selvbalancerende transporter (inkluderet): Ninebot MAX

Yderligere information

Mærke

Cykeltype

Løbehjul

Levering

2 dage

Rider
Minimum age14+ years
Height requirements130 - 190 cm (51 - 75 in)
Max. rider weight100 kg (220 lbs)
Dimensions and Weight
Product dimension - Unfolded1420 x 852 x 600 mm
Product dimension - Folded1040 x 852 x 459 mm
Range
RangeUp to 25 km (15.5 miles)
Product Parameters
SpeedUp to 40 km/h (24.9 mph)
Maximum Torque96 N.m
Battery
Battery capacity432 Wh
Motor
Climbing angleUp to 26%
Maximum power4800 W
Maximum acceleration1.02 G
Brake
BrakeElectronic brake; mechanical handbrake
Light
Front lightLaser green
Connectivity
BluetoothYes
Other Functions
Riding modes4 riding modes (Safety, Begginers, Sport and Race modes)
Bluetooth SpeakerYes
Ninebot S MAXYes, included
Cooling systemYes
Soft steering wheelYes
TPE drifting rear tyreYes
High traction front tyreYes

*Please check and follow the latest laws and traffic regulations in your country, if and where these products can be used.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.