Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

- 21%
Kategori:

SCO Premium E-cargo

Original price was: 23.999,00 kr..Current price is: 18.999,00 kr..

Leveringstid: i butikken 2 dage
Delbetaling
672 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 672 kr. Samlede kreditomk. 1.140 kr. Samlet tilbagebetaling 20.139 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

SCO Premium E-Cargo
SCO Premium E-Cargo med 3 hjul er en smart ladcykel med el-motor samt et stort frontlad, hvor der er plads og seler til 4 børn. Der medfølger et elegant overtræk til ladet i sort stof med en gennemsigtig plastik rude, så udsigten kan nydes på cykelturen. Cyklen har en flot mat sort farve, og er designet som en unisex cykel til familien, der mangler et praktisk transportmiddel i hverdagen. Cyklen kommer med Shimano Acera 9 udvendige gear samt en Shimano gearskifter, der giver hurtige og lette gearskift.

SCO Premium E-Cargo 3-hjul har Shimano Bengal hydrauliske skivebremser, der giver en effektiv og meget behagelig opbremsning. Bremsesystemet er samtidig monteret med en håndbremse, der gør den nem at parkere. Du får et stort og kraftigt batteri på 13 AH (468 Wh) og 36V, 250W motor, der giver mulighed for lange køreture. Som en sidste finish har cyklen en lækker sadel med gel. Alt i alt får du her en cykel, hvor der ikke er sparet på noget, og de bedste komponenter er valgt for at give stor sikkerhed og høj komfort. Cyklen har en total last på 135 kg, inklusiv føreren. Vi anbefaler en total last på 135 kg (inklusiv føreren). Denne anbefaling er udarbejdet på baggrund af en test af bremsesystemet, der viser, at cyklen har en kort bremselængde med en last på 185 kg. Da cyklen i sig selv vejer 50 kg, har vi fratrukket cyklens vægt med testens anbefaling (185-50 = 135 kg). Cyklen i sig selv kan dog laste mere (op til 200 kg). Man skal dog være opmærksom på, at det vil øge bremselængden.

Beskrivelse

SCO Premium E-Cargo med 3 hjul er en smart ladcykel med el-motor samt et stort frontlad, hvor der er plads og seler til 4 børn.

Yderligere information

Mærke

Batteriplacering

På bagagebærer

Cykeltype

El Ladcykler

Levering

i butikken, 2 dage

Farvevælger

Black

Hætte farve

Black

Motorplacering

BAGHJULSMOTOR

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.