Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Kategorier: ,

Segway GT1E

20.999,00 kr.

Leveringstid: 2 dage
Delbetaling
742 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 20.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 742 kr. Samlede kreditomk. 1.260 kr. Samlet tilbagebetaling 22.259 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Vær vejens hersker!

Segway KickScooter GT1E er en af Segways modigste ture til dato! Dette teknologiske koncept KickScooter sikrer, at du får den fedeste tur på vejen. Udstyret med 11-tommer selvhelbredende slangeløse pneumatiske dæk (med gelélag indeni) og hydraulisk dæmpende affjedring vil du opleve en jævn kørsel fra en optimal afstand. Sig farvel til trafikken, da en fuld opladning GT1E har en rækkevidde på op til 70 km og får dig til at køre op til 25 km/t: du kommer til din destination på ingen tid.

Robust design og sikker affjedring

GT1 er designet med tanke på tung og multi-terræn brug. For at kunne understøtte nyttelast på op til 150 kg uden problemer, er KickScooteren bygget med aluminium i luftfartskvalitet, med et avanceret for- og bagophængssystem kombineret med justerbar dæmpning (på både for- og baghjulsophæng) for at sikre en tur, der kan klare ethvert terræn. Derudover giver de 11-tommer dæk og det lave tyngdepunkt givet af batteriernes placering i fodbrættet stabilitet, der ikke kan slås.

Kraftige ikke-blændende lys og indikatorer til at vise din vej!

For at garantere sikkerheden for alle ryttere har KickScooteren LED-lys foran, bremse og bag. Forlygten kommer i en strålende og ikke-blændende 9W LED samt LED DRL (Daytime Running Light) under din tur: De er designet til at gøre dit køretøj mere synligt under lyse og dagtimerne forhold. LED DRL tændes automatisk, når du starter din KickScooter. Ud over lygterne kommer GT1 for første gang i mærkets KickScooter-historie med indbyggede blink foran og bagpå, så du kan nyde sikker pendling. Hvis det ikke er nok, er der også certificerede reflekser foran, bagpå og på siden, hvilket gør det nemmere for dig at blive opdaget under dårlige lysforhold.

Sikkerhed og komfort takket være de store dæk

Segway GT1E kommer med selvhelbredende store 11-tommer pneumatiske dæk (med en gelébelægning inde i dækket), der giver lavere punkteringsrisiko og mindre behov for vedligeholdelse. Dækkene har slidbaner, der er 92 mm brede, hvilket tillader tung brug, bedre holdbarhed på enhver overflade og også mere stabilitet under din tur. Udover komforten ved din tur, er din sikkerhed også vores prioritet. GT1E tager KickScooter-kørsel til et andet niveau med sine to uafhængige bremser, der styres af et enkelt niveau: baghjulet har elektronisk blokeringsfri bremsesystem (E-ABS); og forhjulet har en skivebremse, kombineret med dobbeltarmsophænget foran og bagpå (svarende til den forreste affjedring, der bruges i superbiler). Kombinationen af disse bremser giver dig både mere stabilitet og sikkerhed i din pendling.

Premium farvet LED Dashboard og anti-tyveri funktion

GT1 er udstyret med et nyt stilfuldt farvet LED-instrumentbræt, der giver dig alle de væsentlige detaljer om din KickScooter. Fra batteriniveauet, blinklysindikatoren, forlygten, strømindikatoren, selv hvilken slags køretilstand du bruger, kan du se alle disse oplysninger med et øjeblik og meget mere. Hvor fedt er det? Du kan (låse) din KickScooter op via Segway-Ninebot APP’en, som samtidig aktiverer tyverisikringsfunktionen:

– KickScooteren udløser alarmen med blinkende lys, når den bevæges i 3 sekunder.

– KickScooteren vil blive ved med at bippe, når den flyttes i 10 sekunder, og hvis KickScooteren flyttes igen inden for 60 sekunder, stopper bippet ikke.

Når KickScooteren er låst op, vil den automatisk slukke, hvis der ikke er nogen betjening inden for 10 minutter, så ingen energi går til spilde.

Pendler gennem ethvert terræn

Det kraftige baghjulstræk på GT1 kan tage dig til enhver form for barskt terræn. KickScooteren har en maksimal effekt på 1500W og en klatrevinkel på op til 23%. Så alle grunde er gode til at tage på eventyr! Du kan tilpasse din GT1 til dit køremiljø, da den kommer med 3 køretilstande (Eco, Sport og Race), en Walk-tilstand specielt til fodgængerområder og den nye Park-tilstand. Parkeringstilstanden stopper din KickScooter efter mere end 5 sekunder efter at have kørt eller mere end 20 sekunder, når du ikke kører, hvilket giver dig mulighed for at spare mere energi, når du skal på en yderligere køretur.

Smart Battery Management System (BMS)

KickScooteren kommer med et større og mere effektivt Li-ion-batteri designet med et luftstrømsvarmeafledningssystem for at forhindre, at dine batterier overophedes og derfor forlænge batteriets levetid. Segway GT1 har en batterikapacitet på 1008 Wh og tager op til 11 timer at oplade helt, men takket være det behøver du ikke bekymre dig om, at din KickScooter dør midt i det sjove, da den, når den er fuldt opladet, kan holde op til 70 km! Opladning af din KickScooter er meget enkel takket være den nemme adgang til opladningsporten på fodbrættet.

Robust design og sikker affjedring

GT1 er designet med tanke på tung og multi-terræn brug. For at kunne understøtte nyttelaster på op til 150 kg uden problemer er KickScooteren bygget med aluminium af luftfartskvalitet, med et avanceret for- og bagophængssystem kombineret med justerbar dæmpning (på både for- og baghjulsophæng) for at sikre en tur, der kan klare ethvert terræn.

Derudover giver de 11-tommer dæk og det lave tyngdepunkt givet af batteriernes placering i fodbrættet stabilitet, der ikke kan slås.

Beskrivelse

GT1E

Segway KickScooter GT1E
Maksimal hastighed op til 25 km/t
Rækkevidde op til 70 km
11-tommer selvhelbredende slangeløse pneumatiske dæk med et gelélag
Klatrevinkel op til 23 %
*Vær opmærksom på, at produktet ikke er godkendt i Danmark, men kan bruges indendørs eller i private områder.

**Teoretisk rækkevidde: testet under kørsel med fuldt batteri, 75 kgspecifikationer

Yderligere information

Mærke

Cykeltype

Løbehjul

Levering

2 dage

Rider
Minimum age14+ years
Max. rider weight150 kg (331 lbs)
Dimensions and Weight
Product dimension - Unfolded1485 x 656 x 1308 mm
Product dimension - Folded1485 x 656 x 860 mm
Net weight47.6 kg (105 lbs)
Range
RangeUp to 70 km (43.5 miles)
Product Parameters
SpeedUp to 25 km/h (15.5 mph)
Shock AbsorptionFront & rear dual arm suspension, with adjustable hydraulic damping
Water resistanceIPX4
Battery
Battery capacity1008 Wh (20 Ah)
Smart Battery Management SystemYes
Charging timeUp to 12 hours (single charge); up to 6 hours (dual charge)
Motor
Climbing angleUp to 23%
Power output500 W
Maximum power1500W
Wheel driveRear wheel
Brake
BrakeDisc brake (front) and electronic brake (rear)
Light
LightsFront LED (9 W high power ), DRL (Day Running Light) and Rear LED lights
Rear brake lightYes
Ambient lightsNo
Integrated IndicatorsYes, front and rear
Tyres
Tyres typeTubeless Pneumatic Tyres with jelly layer: self-sealing tyres
Tyres size - Rear279 mm / 11 inch
Tyres size - Front279 mm / 11 inch
Connectivity
App monitorYes
BluetoothYes
NFC technology (for un/lock)No
Other Functions
Folding mechanismEasy folding (Require hands)
Info displayFull coloured info dashboard display
Information on LED ScreenSpeed, remaining power, which mode is activated, 1WD or 2WD, maintenance, bluetooth connection, turn signal indicator headlight on/off, lock, USB port icon, etc
Riding modes3 Riding modes (Eco, Sport and Race modes), 1 Walk mode and 1 Park mode
Cruise ControlNo
Certified reflectorsYes (front, rear and side E-MARK reflectors)
BellYes, electronic horn
Insurance Plate HolderYes
USB C portNo

*Please note that product is not approved in Denmark but can be used indoors or in private areas.

**Theoretical range: tested while driving with full battery, 75 kg (165 lbs) load, 25°C (77°F), at 12.4 mph (20 km/h) on average on the sidewalk

MANUAL

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.