Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Kategorier: ,

Segway P65I

9.999,00 kr.

Leveringstid: 2 dage
Delbetaling
354 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 354 kr. Samlede kreditomk. 600 kr. Samlet tilbagebetaling 10.599 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 4,66%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kør gennem alt med de store SegPower Cross Season-dæk

Med en rækkevidde på op til 65 km vil Segway KickScooter P65 få dig gennem næsten al slags terræn og vejr på en sikker måde. Står du med kraftig regn eller sne? De store 10,5-tommer Segpower Cross Season-dæk er designet til at give dig nok greb og undgå at glide under din tur. Derudover er der med det integrerede gelélag inde i dækkene lavere punkteringsrisiko, så du kan køre med ro i sindet.

Blødere bremse og bedre kørsel

P65 KickScooteren er udstyret med en dobbelt stempel skivebremse til forhjulet og en elektronisk bremse til baghjulet, som kan give dig en mere jævn og sikker bremse. Når du udfører en bremsning, tændes det stærke baglys også automatisk, så du bliver set af andre ryttere langvejs fra! Bortset fra bremserne vil en opgradering af din tur til P65-modellen give dig mulighed for at have en KickScooter med en maksimal effekt på 980W og en klatrevinkel på 22%. Denne kombination ville få dig til din destination selv gennem de udfordrende terræner, kombineret med de rigtige bremser for din sikkerhed.

Gå uden nøgle og lås din tur op på din måde!

Sig farvel til dine nøgler, og lås Segway KickScooter P-serien op med tre brugervenlige oplåsningsmetoder.

1. NFC-kort: Tryk på NFC-kortet i NFC-området for at (låse) KickScooteren op.

Gå uden nøgle og lås din tur op på din måde!
Sig farvel til dine nøgler, og lås Segway KickScooter P-serien op med tre brugervenlige oplåsningsmetoder.

2. Bluetooth: takket være Segway-Ninebot APP’en kan du (oplåse) din KickScooter med din smartphone.

Gå uden nøgle og lås din tur op på din måde!

Gør dine pendler smartere og sikrere

P65 kommer med nogle fremragende funktioner, der gør denne KickScooter smartere:

• USB-port type C lige bag instrumentbrættet på KickScooteren, der giver dig mulighed for at genoplade din smartphone, mens du kører.

• Mulighed for at (låse op) din KickScooter med en af disse to muligheder: enten med NFC-teknologien eller din smartphone via Segway-Ninebot-appen

• Valget mellem 3 køretilstande (Øko-, Sport- og Race-tilstande) men også andre tilstande som Walk-tilstand (med en maksimal hastighed på op til 3-5 km/t for fodgængerområder) og Park-tilstand

• Fra hastighedsniveauet, køretilstande og tilslutningsmuligheder til strømindikatoren (og mange flere!), vil det nye LED-farvede instrumentbræt give dig al den information, du har brug for!

Hurtig opladning med P65

Ud fra et perspektiv om altid at ville forbedre rytterens oplevelse, kommer P65-modellen med en indbygget ladeindikator (med et beskyttende dæksel for at beskytte mod støv eller andre partikler) på den forreste del af fodbrættet. Denne indikator giver dig mulighed for nemt at kende dit KickScooter-batteriniveau, mens du oplader.

Med en batterikapacitet på 561W til lang rækkevidde op til 65 km er Segway P65 fuldt opladet på kun 4 timer! Sæt bare din oplader fast i opladningsporten derhjemme, hos dine venner eller på kontoret, og når den er opladet, er du klar til at tage til din næste destination!

Skil dig ud selv under dårlige lysforhold!

Segway P65 kommer med et stærkt og ikke-blændende 10W frontlys, farverige omgivende lys i den forreste del af fodbrættet og også certificerede reflekser, så du kan blive set og se andre ryttere under dårlige lysforhold.

Derudover kommer KickScooteren med LED DRL (Daytime Running Light), som tænder automatisk, når forlygten er slukket og slukker, når forlygten er tændt: du vil være synlig til enhver tid!

Sidst men ikke mindst, for en ekstra sikker pendling, kommer P65 også med indbyggede front- og bagindikatorer, så du kan fortælle den retning, du skal, til andre ryttere uden besvær.

Beskrivelse

En Urban Cruiser til at ændre spillet!

Segway KickScooter P65I giver dig mulighed for at krydse gennem byen med en rækkevidde på op til 65 km og med en maksimal hastighed på 20 km/t. Dette er en af vores få modeller, der kommer med SegPower CrossSeason-dæk, så du kan køre sikkert gennem al slags vejr. P65I er også en smart KickScooter, der kan (låses op) med NFC-teknologi på nært hold placeret på det farvede LED-dashboard, samt med din smartphone.

  • Maksimal rækkevidde op til 65 km
  • Maksimal hastighed op til 20 km/t
  • 10,5-tommer SegPower Cross sæsondæk med gelélag
  • Integrerede blinklys foran og bagpå
  • NFC-teknologi til at (låse op) KickScooteren
  • Indbygget ladeindikator og ladetid op til 4 timer

Yderligere information

Mærke

Cykeltype

Løbehjul

Levering

2 dage

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.