Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Kategorier: ,

Segway P100SE

14.999,00 kr.

Leveringstid: 2 dage
Delbetaling
515 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 515 kr. Samlede kreditomk. 3.528 kr. Samlet tilbagebetaling 18.527 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,25%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Oplev nye horisonter takket være SegPower Cross Season-dæk og dobbelt affjedring

Udfordr de nye SegPower Cross Season-dæk, som giver dig mulighed for at køre i barske vejrforhold og også er selvhelbredende, takket være gelélaget inde i dækkene. Udover disse nydesignede store 10-tommer dæk, drager Segway KickScooter P100SE også fordel af både for- og bagaffjedrede støddæmpere. Denne dobbeltarmsophæng er absolut en unik egenskab ved P100SE-modellen, som sikrer en komfortabel og sikker køreoplevelse. Det kan hjælpe dig med at komme gennem udfordrende stier jævnere end nogensinde, selv gennem gamle bycentre med nogle gange ujævne stier og ujævne sten. Disse vanskelige terræner forhindrer ikke KickScooter P100SE i at få dig til din destination.

Stærk motor kombineret med sikkert bremsesystem

P100SE er den perfekte KickScooter til en lang og sjov tur takket være dens ekstra lange rækkevidde på op til 100 km, dens kraftfulde baghjulsmotor og selvfølgelig sikkerhedsfunktioner!Sikkerhedsmæssigt kommer P100SE med 3 bremser: en skivebremse foran og både elektroniske + skivebremser bagtil, som vil give dig mulighed for at opleve en mere jævn og sikker bremse som aldrig før. Desuden, når du udfører en bremse, vil det bagerste røde blinkende lys også tænde automatisk, så andre ryttere kan bemærke dine handlinger selv på længere afstand. For en tungere pendling er P100SE-modellen en af Segways mest kraftfulde KickScootere med en maksimal effekt på 1350W, som giver dig mulighed for at forcere bakker op til 23 %: at tage P100SE op eller ned af de stejle bakker og veje er lige så nemt ! Og endelig vil baghjulstrækket give dig al den stabilitet, du har brug for under din tur: Så hvad har du ellers brug for for at blive overbevist af P100SE?

Indbydende ”Segway” omgivende lys

Vil du skille dig ud fra andre KickScooter-ejere? Nå, Segway KickScooter P100SE vil være dit perfekte match, da den kommer med et anderledes omgivende lysdesign. Dette produkt har et velkomstlys, når det tændes, der projicerer Segway-mærket ved siderne af baghjulet. Denne funktion kan aktiveres eller deaktiveres gennem Segway-Ninebot mobilappen.

Multifunktionelt styr for nem kørsel

P100SE’s store styr har mange funktioner for at give dig en mere interaktiv oplevelse. Derudover vil de gennemtænkte knappositioner gøre din navigation meget smidig. Bortset fra hornet, tænd/sluk-knappen og tilstandsvælgeren til at vælge mellem 3 køretilstande (Øko-, sport- og racertilstande), gåtilstanden og parkeringstilstanden, har denne Segway KickScooter nye funktioner sammenlignet med andre KickScooter-modeller: en indikator kontakt, frontlyskontakt, NFC-stik/læser på det farvede LED-dashboard, og en indbygget type C USB-opladningsport for at sikre, at din smartphone altid er fuldt opladet!

Bevar roen og kør videre

Til enhver form for dårlige lysforhold (slutningen af dagen, i tunneler osv.), kommer P100SE med et 10W stærkt og ikke-blændende frontlys og certificerede reflektorer, så du kan se andre og blive set af andre ryttere. Ingen grund til at tvivle på din sikkerhed, P100SE kommer også med DRL (Daytime Running Light), som tændes når frontlyset er slukket og omvendt, så du kan ses når som helst i løbet af dagen. Og da din sikkerhed er vores førsteprioritet, bragte vi KickScooteren til et andet niveau med dens indbyggede indikatorer, der kan fortælle medryttere, hvilken retning du skal!

Lavt batteri ? Oplad din P100SE på ingen tid!

Du kan praktisk talt oplade din KickScooter hvor som helst, da den kommer med en indbygget ladeport med dæksel for ekstra beskyttelse mod støv og andre uønskede partikler: oplad den derhjemme, på kontoret, under en kaffepause med en ven eller måske endda til træning! Du kan tjekke batteriniveauet gennem instrumentbrættet og derefter om opladningsbatteriets status takket være den NYE indbyggede ladeindikator foran KickScooteren: grøn for fuldt opladet, rød for batteri næsten tomt. Med en batterikapacitet på 1200 Wh tager det omkring 7 timer at få din KickScooter P100SE fuldt opladet for at få en rækkevidde på op til 100 km!

Beskrivelse

P100SE

Maksimal rækkevidde op til 100 km
Maksimal hastighed op til 25 km/t
10,5-tommer SegPower Cross sæsondæk med gelélag
Dobbeltarmsophæng for og bag
Klatrevinkel op til 23 %
Velkommen omgivende lys på bagskærmen
* Tjek venligst og følg de seneste love og trafik

Yderligere information

Mærke

Cykeltype

Løbehjul

Levering

2 dage

Rider
Minimum age14+ years
Max. rider weight120 kg (265 lbs)
Dimensions and Weight
Product dimension - Unfolded1184 x 634 x 1287 mm
Product dimension - Folded1184 x 634 x 640 mm
Net weight32.9 kg (72.5 lbs)
Range
RangeUp to 100 km (62.1 miles)
Product Parameters
SpeedUp to 25 km/h (15.5 mph)
Shock absorptionFront & rear dual arm suspension
Water resistanceIPX5
Battery
Battery capacity1086 Wh
Charging timeApprox. 7 hours
Smart Battery Management SystemYes
Motor
Climbing angleUp to 23%
Power output650 W
Maximum Power1350W
Wheel driveRear wheel
Brake
BrakeDisc brake (front) and Disc & Electronic brake (rear)
Light
LightsFront LED (10 W high power ), DRL (Day Running Light) and Rear LED lights
Rear brake lightYes
Ambient lightsYes
Integrated IndicatorsYes, front and rear
Tyres
Tyres typeSegPower Cross Seasons Tyres with jelly layer: self-sealing tyres
Tyres size - Front267 mm / 10.5 inch
Tyres size - Rear267 mm / 10.5 inch
Connectivity
App monitorYes
BluetoothYes
Other Functions
Folding mechanismEasy folding (Require hands)
Info displayFull coloured info dashboard display
Information on LED ScreenSpeed, remaining power, which mode is activated, 1WD or 2WD, maintenance, bluetooth connection, turn signal indicator headlight on/off, lock, USB port icon, etc
Riding modes3 Riding modes (Eco, Sport and Race modes), 1 Walk mode and 1 Park mode
Customizable Sport modeNo
Cruise ControlNo
Certified reflectorsYes (front, rear and side E-MARK reflectors)
BellYes, electronic horn
Insurance Plate HolderYes
USB C portYes
NFC technology (for un/lock)Yes

*Please check and follow the latest laws and traffic regulations in your country, if and where these products can be used.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.