Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Kategorier: ,

Ninebot by Segway ZING A6

1.199,00 kr.

Leveringstid: 2 dage

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kickstart det sjove med eKickScooter ZING A6!

Glæden i dit barns øjne har aldrig skinnet så klart, som den vil, når de ser Ninebot eKickScooter ZING A6! Dette nye design har sin struktur i en fængende grøn farve, perfekt til et yngre barn. De vil være i stand til at pace deres læringsperiode med de 3 forskellige gear, som denne eKickScooter tilbyder til en rækkevidde på 5 km. At bære og opbevare denne model har aldrig været nemmere, da den er ekstremt let og kan samles og skilles ad på en nem sag.

3 gear til hvert barns niveau og tempo

Med ZING A6-modellen medfølger 3 køregear. For at skifte fra det ene gear til det andet skal eKickScooteren standses stille, og dit barn skal trykke to gange på bagskærmen for at skifte gear

• Første gears hastighed, langsom og stabil

Dette er den perfekte tilstand for begyndere, da dens maksimale hastighed er op til 8 km/t (indikatorlyset lyser konstant, og du vil høre 1 bip). Dit barn skal sparke, indtil det når 8 km/t, og så kører ZING A6 af sig selv.

• Andet gears hastighed, øger tempoet

Det andet gear har en maksimal hastighed på op til 10 km/t. Det betyder, at dit barn kan nyde turen i et lidt hurtigere tempo (indikatorlyset blinker langsomt, og du vil høre 2 bip).

• Tredje gears hastighed, det sidste skridt til hastighed

For de mere frisindede og erfarne børn er dette sidste gear vejen til at nyde denne eKickScooter mest. Ved at køre med den maksimale hastighed på op til 12 km/t, kan dit barn hygge sig også på det maksimale niveau

Acceleration ved at sparke

For at accelerere ZING A6, gør vi et tilbagevenden til de gamle dage, og vi sparker for at gøre det. Takket være den nominelle effekt på 60 W, afhængigt af det valgte gear, vil eKickScooteren køre videre efter at have nået de maksimale hastigheder på op til 8 km/t (første gear), 10 km/t (andet gear) og 12 km/t (tredje gear). dens egen.

Tjek de omgivende lys med ZING A6

Denne eKickScooter skinner altid, når den er tændt. De omgivende lys, der er placeret på siderne af fodpladen, lyser altid, når ZING A6 er tændt. Derudover, når forhjulet ruller, vil det også klinge.

Nem fodbremse bagskærm: vær sikker hele tiden

Ninebot eKickScooter ZING A6 er udstyret med et bagskærms fodbremsesystem. Det eneste, barnet skal gøre, er at træde kraftigt på bagskærmen i et par sekunder, og ZING A6 går langsomt i stå. Dit barns sikkerhed er vores prioritet!

Bagskærmen har en anden funktion til at ændre gearhastigheden dit barn bruger ved at trykke to gange på bagskærmen, mens eKickScooteren står helt stille.

Højtydende og kompakt batteridesign

Batteripakken integrerer lithium-ion-batteriet, controlleren og smart BMS (Battery Management System) i ét kompakt modul, som er placeret i fodbrættet for at sænke tyngdepunktet: Dette giver børnene mere stabilitet at ride.

Med en enkelt opladning på ca. 3 timer, kan ZING A6 holde op til 5 km (3,1 miles), hvilket giver dem ret lang tid til at spille. ZING A6 har batteriindikatorer, der vil fortælle dig, hvornår det er tid til at genoplade:

• Et hvidt lys betyder, at batteriet er lig med eller mere end 10 %;

• Rødt lys betyder, at batteriet er under 10 %;

• Det røde lys kan også betyde, at eKickScooteren ikke er blevet aktiveret, eller at der er en abnormitet med ZING A6.

Thermo Plastic Rubber (TPR) Komfortable håndtag

Håndtagene er lavet af TPR (Thermo Plastic Rubber) materiale, som er behageligt at holde og giver overlegen anti-skrid trækkraft. Derudover er TPR-håndtag også nemme at rengøre og vedligeholde, selvom de kørte på ZING A6 med klæbrige eller mudrede hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om at have for mange problemer med at rengøre denne eKickScooter.

Slidbestandige, behagelige dæk

eKickScooter ZING A6 kommer med 2 forskellige typer dæk: et 5-tommer PU-perfusionsfordæk og et 4-tommer massivt gummibagdæk. Fordækket er lavet af et blødere materiale, der giver mere komfort til rytteren og har integreret omgivende lys, der blinker, når de ruller. Det solide gummibagdæk er blevet redesignet for bedre greb og anti-skrid ydeevne, så dit barn kan køre med mere selvtillid, og for at det skal have det sjovere!

Automatisk tænd/sluk-sensor: Et batteribesparende værktøj

Ninebot eKickScooteren ZING A6 har en indbygget sensor i sit stel, der har funktionen til at genkende, når en fod er oven på eKickScooteren. Da det er almindeligt, at børn hurtigt skifter fra et legetøj til et andet, har mange legetøjsbatterier en tendens til at løbe tør, når de bliver tændt, selv efter barnet er færdig med at lege.

Dette er dog ikke et problem for ZING A6-modellen. Så snart der er registreret en fod på eKickScooteren, tænder denne model automatisk. På den anden side, hvis der ikke registreres fødder i 30 sekunder, slukker ZING A6 automatisk. På denne måde vil intet batteri blive spildt.

Slip den, saml den og kør!

Denne eKickScooter er nem at samle og adskille: alt du skal gøre er at skrue 2 skruer af for at fjerne frempinden for at opbevare produktet i et skab, i en bils bagagerum osv. Derudover, med en letvægt på 4,6 kg til ZING A6, kræves der kun lidt eller ingen indsats for at bringe denne eKickScooter til det næste eventyr.

Beskrivelse

ZING A6

Kid Electric KickScooter
Lightweight and Easy to assemble/disassemble
Designed for Kids

Yderligere information

Mærke

Cykeltype

Løbehjul

Levering

2 dage

Rider
Appropriate age6-10 years
Max. rider weight40 kg (88 lbs)
Dimensions and Weight
Product dimension - Unfolded650 x 320 x 850 mm
Net weight4,6 kg (10.1 lbs)
Range
RangeUp to 5 km (3.1 miles)
Product Parameters
SpeedUp to 12 km/h (7.5 mph)
Shock absorptionNo
Water resistanceIPX4
Battery
Battery capacity27 Wh (2500 mAh)
Smart Battery Management SystemYes
Charging timeApprox. 3 hours
Motor
Power output50 W
Maximum Power80W
Brake
BrakeRear fender foot brake
Light
LightsBattery and speed mode indicator LED Lights
Rear brake lightNo
Ambient lightsYes (side of the footboard and on front wheel)
Tyres
Tyres typeFront: PU Perfusion ; Rear: Solid rubber
Tyres size - Front127 mm / 5 inch
Tyres size - Rear102 mm / 4 inch
Connectivity
App monitorNo
Remote control via AppNo
BluetoothNo
Other Functions
Folding mechanismNot foldable but easy to assemble/disassemble
Info displayNo
Information on LED ScreenNo
Riding modes3 speed modes (1st gear speed up to 8 km/h; 2nd gear speed up to 10 km/h ; 3rd gear speed up to 12 km/h)
Cruise ControlNo
BellNo
Certified reflectorsNo

*Please note that this product is not permitted on Denmark's public roads.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.