Fri fragt fra 500 kr.

Har du spørgsmål? Ring til vores ekspert

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Kildemoes Santiago Shimano

27.999,00 kr.

Leveringstid: 3-5 dage
Delbetaling
751 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 27.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 751 kr. Samlede kreditomk. 8.016 kr. Samlet tilbagebetaling 36.015 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,74%. Der er fortrydelsesret.

24 måneders garanti.

HURTIG LEVERING | inden for 7 dage

100 % sikre betalinger

Vi servicerer alle cykler!

Kildemoes Santiago kunne være den helt rigtige pendlercykel til dig, der har langt på arbejde. I forhold til søster-modellen Kildemoes Sevilla har denne model en lidt stærkere motor og et større batteri. Det betyder at du her får en cykel designet til kørsel i kuperede områder, med rigelig pondus til selv de største bakker. Geometrien indbyder til en mere aerodynamiske kørestilling, så du kommer både hurtigere og lettere frem. Batteriet er ligesom kablerne elegant integreret i stellet. Det letter den daglige vedligehold og øger holdbarheden. Fjederforgaflen og de hydrauliske skivebremser sørger for behagelig kørsel og sikker nedbremsning i al slags vejr. Med de udvendige gear får du optimal udnyttelse af hvert tråd i pedalerne og i kombination med centermotoren får du en elcykel, som føles som en “almindelig” cykel. Selvom Santiago er en sporty elcykel, så følger der masser af praktisk udstyr med såsom forsikringsgodkendt lås, lys, skærme og et støtteben og justerbar frempind.

Beskrivelse

Sporty elcykel med Shimano Steps E6100 60 Nm centermotor, 504 watt batteri, Shimano Cues 10 gear og hydrauliske skivebremser Shimano.

Yderligere information

Mærke

Størrelse

M, L

Batteriplacering

I stellet

Cykeltype

Citybike elcykler

Levering

3-5 dage

Farvevælger

Grey

Motorplacering

CENTERMOTOR

Køn

Herre

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel?

Vi er her for at hjælpe dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.